Badeværelse

Dejligt nyt badeværelse

Drømmer du om et nyt badeværelse eller er der bare ingen vej udenom? Uanset hvad, så er vi sikre på at du bliver glad for dit nye badeværelse, når vi er færdige med det. Måske har du købt et hus, hvor badeværelset var moderne i 1970’erne. Måske har du længe sparet sammen til det lækre badeværelse, du drømmer om, og nu skal det være! Måske tvinger en vandskade dig til at få renoveret badeværelset fra A til Z. Der er mange gode grunde til at få lavet nyt badeværelse. Vi garanterer et smukt og langtidsholdbart resultat.

Gode råd og inspiration

Vi har masser af erfaring med badeværelser, og vi kender til et utal af smukke og praktiske løsninger. Du er derfor altid velkommen til at trække på vores erfaring, og vi giver gerne sparring og inspiration til gode løsninger, der matcher dine behov. Vi lytter til dine ønsker og gør alt hvad vi kan for at opfylde dem. Vi siger dog også til, hvis vi ser smartere løsninger, eller hvis noget ikke kan lade sig gøre i praksis.

Vi står for det hele

Murermester Bülow tager gerne såvel fagentreprisen som totalentreprisen, når du skal have nyt badeværelse. Det gælder både ved nybyggeri og ved renovering af det eksisterende badeværelse. Udover vores egne dygtige medarbejdere har vi et stærkt og kompetent netværk af håndværkere, som også sætter kvalitet højest på listen. Derved kan vi garantere et flot og funktionelt resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Og du behøver kun at tale med én. Murermester Bülow kommer selv ud og kigger på dit projekt og får en god snak med dig om dine ønsker og behov. Dernæst samler vi et godt team til opgaven og indhenter priser, så du kan få et samlet tilbud. Når du har godkendt tilbuddet, koordinerer vi arbejdet, så processen skrider godt og effektivt fremad, og du snart kan tage dit nye lækre badeværelse i brug!

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button