Murer

Alsidig murer med fokus på kvalitet

Har du brug for en dygtig murer? Som husejer er der altid noget at gøre, og det er en god idé at være på forkant med vedligeholdelsen af boligen. Måske trænger taget til at blive udskiftet? Måske er det facaden, der står for tur? Eller måske har du brug for et nyt badeværelse eller nyt flisegulv?

Murermester Bülow er en alsidig murer, som har bred erfaring inden for alle opgaver i murerfaget. Vores fokus ligger på kvalitetshåndværk, overholdelse af aftaler, samt glade og tilfredse kunder. Det giver os arbejdsglæde og stolthed at kunne levere et godt stykke arbejde, som bringer smilet frem hos vores kunder.

Din murer som byggeleder

Murermester Bülow har desuden god erfaring med byggeledelse. Det betyder, at du kun behøver at tale med din murer, når du skal i gang med din renovering eller dit nybyggeri. Vi sørger for, at dit projekt bliver ført ud i livet efter dine ønsker. Murermester Bülow står for al koordinering, kommunikation og indhentning af priser fra alle de involverede håndværkere. Og vi står inde for kvaliteten af det endelige resultat.

Fast aftale med din murer

For vores erhvervskunder tilbyder vi desuden faste aftaler om service og vedligeholdelse på alle opgaver inden for murerfaget. Hvis du har ansvar for en boligforening, ved du, at der løbende dukker reparationer op på murværk eller renovering af badeværelser i forbindelse med flyttelejligheder. Her er det en fordel at have en fast murer, som kender din bygning og ved, hvordan du foretrækker processen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button