Tilbygning

Er huset blevet mindre eller familien større?

Murermester Bülow har god erfaring med tilbygninger, som skaber plads til hele familien. Behov og ønsker ændrer sig over tid, og når der kommer flere børn til, eller børnene bliver større, kan boligen pludselig føles for lille. Eller måske har du kalkuleret med en tilbygning, lige fra du købte huset? I langt de fleste tilfælde er der heldigvis råd for pladsmanglen – og en tilbygning kan være den helt rigtige løsning.

Vi står for det hele!

Hos Murermester Bülow påtager vi os gerne totalentreprisen, hvis du skal have en tilbygning til din bolig. Vi har gode faste samarbejdspartnere og kan stå inde for kvaliteten af deres arbejde. Du slipper for besværet med at indhente tilbud og koordinere mellem håndværkerne. Vi tager os af det hele, så du bare kan følge dit projekt blive til virkelighed og træffe de beslutninger, der er brug for undervejs. Vi byder naturligvis også ind med murerarbejdet, hvis det alene er dét, du mangler et tilbud på.

Dine ønsker i centrum

Vi lægger vægt på den gode dialog, så vi ved, hvad der betyder allermest for dig i projektet. Det gælder både i forhold til processen og det resultat, du drømmer om. 

En tilbygning skal gennemtænkes nøje, så hver en kvadratmeter udnyttes optimalt, og så tilbygningen ikke ser kunstig eller påklistret ud i forhold til det eksisterende hus. Vi hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet, så huset forbliver harmonisk udefra, men samtidig bliver meget mere rummeligt inden døre.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button