Fliser

Vi lægger dine fliser

Fliser og klinker til dine gulve og vægge. Murermester Bülow påtager sig alt i flisearbejde for såvel private som erhvervskunder. Det gælder alt fra klinker på gulvet i entréen, fliser på vægge og gulv i hele badeværelset, eller fliser i det store industrikøkken med mange kvadratmeter. Med udgangspunkt i Rødovre kører vi til opgaver i hele Danmark, men selvfølgelig primært i København og overalt på Sjælland. Gennemsigtige priser, effektiv proces og grundigt håndværk.

Holdbart, funktionelt og flot

Fliser er et populært og rustikt valg, hvor du nemt kan sætte dit præg på rummets stil og atmosfære. Store fliser, små fliser, fliser i finurlige former, fliser i alverdens farver, nuancer, materialer og overflader. Det giver sig selv, at fliserne skal ligge stabilt og akkurat. Vi sørger for et resultat, der både er holdbart, funktionelt og flot.

Vi holder vores ord

Murermester Bülow giver en fast pris på opgaven, så du ved, hvad du kan regne med i forhold til opgaven med de nye fliser. Vi lægger vægt på at holde vores aftaler, komme til tiden og aflevere arbejdet inden for den aftalte deadline. Vi er glade for og stolte af vores fag og vil altid gøre vores bedste for at levere godt ærligt kvalitetshåndværk. Det er det, vi lever af.

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

Anbefalinger

Rep af tag og nyt bad
Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

Kim Poulsen 

Totalrenovering 
Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

Thomas Beck

Nu vores faste murer
Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

Haxthausen

Kontakt os

Mose Alle 7B 2610 Rødovre

25141066

rasmus151290@gmail.com

Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

Call Now Button