Facaderenovering

Husets facade er blikfang

Husets facade kan både invitere ind og skræmme væk. Førstehåndsindtrykket er derfor utroligt vigtigt, når du ønsker at sælge dit hus. Men renovering af husets facade handler også om, at du selv er glad for din bolig og passer godt på den. Renovering af husets facade giver en kærlig beskyttelse af dit hjem. Samtidig sætter du dit eget præg på huset ved at friske det op i nye farver eller ny stil.

Sparring og inspiration til din facade

Murermester Bülow renoverer dit hus facade, så huset fremstår knivskarpt og moderne. Vi har stor erfaring med facaderenovering, og vi rådgiver dig gerne, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven an. Der er nemlig mange muligheder for en flot facade. Vi filser, pudser, omfuger, og entrerer med en dygtig maler. Hvis du ønsker at spare på energien med en efterisolering, tilbyder vi en facaderenovering med ydre isolering, så du ikke mister kvadratmeter indendøre. 

Effektiv proces og smukt resultat

Murermester Bülow lægger vægt på en effektiv proces med god kommunikation og gennemsigtige priser. Det giver en god tryghed for dig, at du kender økonomien i projektet og løbende bliver informeret om, hvordan arbejdet med din facade skrider frem. Vi sætter en ære i at gøre vores arbejde godt og grundigt, så du bliver glad og tilfreds med resultatet.   

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button