Microcement

Microcement hitter

Har du brug for en god løsning til modernisering af dine gulve eller vægge? Så har vi et forslag: Microcement giver dig ‘newyorkerstilen’ med råt betonlook. Her har du en fantastisk opgradering til dine gulve eller vægge. Det gælder både for den cool restaurant, den seje butik, og for boligejeren, der er med på, hvad der er HOT or NOT.

Microcement er utroligt populært netop nu, og det kan vi godt forstå. Du får med microcement en slidstærk overflade, som er nem at vedligeholde og rengøre. En overflade, som er fleksibel, og derfor et stærkt alternativ til klinker, når vi taler om en 1. sal. Og sidst, men ikke mindst, en unik og levende overflade med et  fascinerende autentisk betonlook.

Professionelle løsninger med microcement

Alle medarbejdere hos Murermester Bülow har være på kursus i brugen af Microcement, så vi kan tilbyde en professionel løsning og optimal anvendelse af produktet. Vi laver både gulve, vægge, bordplader og trapper i produktet Microcement. Vores erfaring med produktet gør, at vi udfører din opgave effektivt og med garanti for et godt resultat.

 

 

 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button