Gulve

Alt i gulvlægning og nye gulve

Skal du have nye gulve, så kontakt Murermester Bülow! Vi har stor erfaring med gulvarbejde i mange forskellige afskygninger. Det være sig flisegulve, gulve med microcement, cementgulve, trægulve, mv. Vi påtager os både små og store opgaver for private og erhvervskunder i hele Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave.

Sparring, så du får den bedste løsning

Vi kender til alle fordele og ulemper ved de forskellige typer af gulve, samt hvad de kræver af vedligeholdelse. Måske ved du præcist hvad du vil have? Fint – så går vi bare i gang med arbejdet, så dine nye gulve kan blive færdige! Måske har du brug for rådgivning og sparring? Så sætter vi os ned og får en god snak om dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til lige netop dit projekt.

Den fulde entreprise

Murermester Bülow tager gerne den fulde entreprise. Det gælder for gulvarbejdet alene, men også hvis du skal i gang med en større renovering, hvor du mangler en god byggeleder. Vi sørger for koordineringen med de øvrige håndværkere. Det kan typisk være, at du ønsker at få indlagt gulvvarme og intelligent styring af varmesystemet i forbindelse med dine nye gulve. Vi har dygtige samarbejdspartnere inden for alle relevante håndværksgrupper, som ligesom os sætter kvalitet højt på dagsordenen.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Ring til Murermester Bülow
(Læg en besked, hvis vi ikke svarer med det samme. Så ringer vi tilbage hurtigst muligt.)

  Anbefalinger

  Rep af tag og nyt bad
  Rasmus er en af de mest service mindede murere jeg har mødt og han overholder altid de aftaler man laver med ham og kontrakten er god før,under og efter opgaven 
  Vi fik lavet nyt badværlese som blev færdigt to dage før det aftalte så ku vvs’er komme til før og vi ku bruge det før tid så det er vi rigtig glade for derefter rep af tag med understyrning og rep af grater samt rygning 
  Der ikke en finger at sætte på Rasmus og hans rigtige gode folks arbejde det er et rigtig godt koncept 
  Vi kan kun give de beste anbefalinger herfra

  Kim Poulsen 

  Totalrenovering 
  Jeg kan give Rasmus Bülow de varmeste anbefalinger. Han er god til at finde gode og holdbare løsninger når gamelt skal blive til nyt, skarp på prisen og ikke mindst yder alle firmaets medarbejder den bedste kundeservice. Der er alsidige sure miner, men altid glade og imødekommende og klar til at udføre dagens arbejde med kunden og dennes ønsker i centrum. I en proces med totalrenovering vil der altid være små justeringer som skal laves, og her er det en fornøjelse at tage snakken med Rasmus, som er meget rimelig og fair i sin tilgang. Dette gør at helhedsoplevelsen bliver fantastisk.

  Thomas Beck

  Nu vores faste murer
  Vi skulle have bygget en stor havemur i forlængelse af en gammel og fandt heldigvis tilfældigt Rasmus på nettet. Godt samarbejde fra første kontakt og vi fik lige den mur, vi havde drømt om. Med oprindelige tegl osv. Arbejdet gik hurtigt og sikkert og alle aftaler blev overholdt. Rasmus og hans sjak er muntre og hyggelige – og vi fandt hurtigt et par opgaver mere til dem. Bla blev en trappe revet ned og genopbygget smukt. 
  Vi har et gammelt hus, hvor der hele tiden er noget, der skal ordnes, så der bliver også fremover opgaver til Rasmus.

  Haxthausen

  Kontakt os

   Mose Alle 7B 2610 Rødovre

   25141066

   rasmus151290@gmail.com

   Kvalitetshåndværk og overholdte aftaler – det er, hvad du kan forvente, når du hyrer Rasmus Bülow til dine mureropgaver. Jeg går højt op i at efterlade hver eneste kunde med et smil og et godt stykke murerarbejde. Jeg overholder de aftaler, vi har indgået, og der er ingen uforudsete efterregninger.

   Call Now Button